Сестринське зібрання


8 лютого сестри церкви "Воскресіння" зібралися на чергове сестринське спілкування,  основною темою якого було наше відношення одне до одного. Сестра Юля Бешта приготувала для сестер цікаві питання для роздумів:
(Івана 13:34-35) Ми повинні любити одне одного, бо християни – це живий лист Христа. Після того, як ми стали християнами, ми вже не можемо робити те, що нам хочеться. Суть усього, що відбувається в нашому житті  – це любов, проте її часто не хватає. Що нам заважає любити? Цьому і різні причини, найбільш поширеними серед яких є:
  1. Образа (Марка 11:25-26) Якщо в серці є образа на когось, треба насамперед привести до ладу себе самого, а Дух Святий буде працювати з іншою людиною. 
  2. Відсутність спілкування (1Кор. 3:21-23) Нам заважає спілкуватись розділення і звеличування одне перед одним: багаті-бідні, молоді-старі, заміжні-незаміжні…все це відділяє нас одне від одного. Якщо ви бачите, що якимось чином ви відділили себе від інших, виправте це, бо розділена церква – не є церквою. Відсутність відносин призводить до байдужості, тому ви маєте цікавитись іншими людьми. 
  3. Плітки (Пр. 27:5) Плітки заважають нам спілкуватися. Якщо ти обговорюєш з кимось чужу ситуацію і при цьому сам не переживаєш і не молишся за неї, то ти – пліткар, краще взагалі мовчати. 
Треба любити одного, Господу це приємно. Якщо відносини порушені, треба їх відновлювати, а це не просто обговорити і вилити на людину негатив, а зробити все для того, щоб відносини відродилися знову. Давайте ще раз нагадаємо собі нову заповідь, яку дав нам Ісус Христос: Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви! По тому пізнають усі, що ви учні Мої, як будете мати любов між собою.
Нехай Бог благословить нас пам’ятати цю заповідь і керуватися нею кожної хвилини свого життя!