Сімейні зустрічі

Сімейна зустріч

14 лютого подружні пари церкви "Воскресіння" мали чудову нагоду зібратися разом для цікавого сімейного спілкування. Подружжя зустрілися за гарно накритими "солодкими" столами, брали участь у веселих конкурсах, слухали настановне слово від пастора церкви Олега Бешти про те, як зберегти у шлюбі любов. 

Ми як християни повинні розуміти, що наш шлюб завжди під загрозою. Чому? Тому що починаючи ще з едемського саду, від Адама і Єви, диявол цілеспрямовано б’є у сім’ю. Шлюб був створений Богом для того, щоб нас благословити, але після гріхопадіння Бог змушений нас дисциплінувати, зціляти, а вже потім благословляти

Сімейна зустріч

27 вересня подружні пари церкви "Воскресіння" зібралися на загальну сімейну зустріч для того, щоб обновитися у тому, якими повинні бути шлюб та сім’я у біблійному розумінні, обговорити питання стосунків міжчоловіком і жінкою. Пастор церкви Олег Бешта приготував для сімей корисне слово напоумлення та настанови про те, як повинна жити християнська сім’я.

Сімейна зустріч

27 жовтня подружні пари церкви "Воскресіння" зібралися на загальну зустріч, щоб обговорити деякі важливі для сімей питання. Як ми змінилися перед Богом? Як наші сім'ї виросли духовно? Чи навчилися ми служити іншим сім'ям? Чи це видно?

Пастор церкви Олег Бешта сказав настановче слово про те, як Бог дивиться на наш шлюб.

(Бут. 2:7-24) Бог створив нас і помістив у сім'ю, сказав, що людині погано бути одній і дав чоловіку жінку, щоб вони разом навчалися благочестю і святості.

Сімейна зустріч


30 вересня у церкві "Воскресіння" відбулась чергова сімейна зустріч. Цього разу на подружні пари чекала "поїздка на Гаваї" з масою конкурсів і смачним частуванням.

Пастор Бешта Олег нагадав подружжям про основну суть цих зустрічей: навчання для сімей, як чоловіку бути головою, а жінці – помічницею, як визнавати і вирішувати сімейні проблеми.

Темою проповіді було: Призначення сім`ї або сенс сімейного життя.

Сімейна зустріч


20 травня у церкві "Воскресіння" відбулася сімейна зустріч під назвою "Сімейна кухня", під час якої подружні пари досхочу повеселились у цікавих конкурсах та попоїли смачненьких десертів, які самі і приготували.

Пастор церкви Олег Бешта звертався до сімей на тему: "Інтимні відносини у шлюбі очима Бога". Він говорив про те, що одним з проявів любові чоловіка до жінки у шлюбі є інтимні відносини. Сьогодні часто буває, що про це бояться відкрито говорити у церкві, а дехто вважає, що говорити про це взагалі гріх. Ми можемо говорити про блуд, а про секс говорити не можемо.

Фото

Сімейна зустріч


11 лютого у церкві "Воскресіння" відбулася сімейна зустріч на тему: Що нам допоможе вдосконалюватися у сім`ї?
Зустріч була організована у спортивному стилі. Сімейні пари,  одягнені у яскравий спортивний одяг, брали участь у численних змаганнях, естафетах та конкурсах. Коли усі трошки потомились від активних спортивних вправ, то перейшли до відпочинку та смачного столу, що був накритий поряд. Головною частиною зустрічі було слухання Слова Божого, яким поділився з сім`ями пастор церкви Олег Бешта:
(Бут. 1:27-31) Кожен з нас одружувався не для того, щоб усе життя прожити у скандалах, погоні за грошима, пустому сімейному християнському житті. Шлюб існує для того, щоб ми удосконалювалися одне через одного і через дітей, яких нам дає Бог. Вдосконалюватися означає уподоблятися Христу і відображати славу Бога. Чоловік не повинен шукати задоволення своїх потреб у жінці, жінка так само не повинна шукати цього у чоловікові. Наші бажання і потреби мають задовольнятися лише Богом у Ісусі Христі. Бог з`єднує двох різних людей для того, щоб вони відобразили Його через своє життя. Нам треба вдосконалюватися кожного години, кожного дня, кожного місяця і року. Як це робити?
 

Сімейний вечір


19 листопада подружні пари церкви "Воскресіння" зібралися на спільний сімейний вечір. Зустріч проводилась у стилі "Одного разу в Америці" і як завжди відзначилась оригінальним оформленням залу, гарними костюмами та цікавою програмою. 
Цього разу пастор церкви Олег Бешта говорив про те, чого хоче Бог від родини на прикладі 3-х біблійних  сімей: Авраама і Сарри, Ісаака і Ревекки та Ананії і Сапфіри. Розгляд історій їх життя приводить до висновку, що чоловіки повинні знати, чого від них хоче Бог і доносити це своїм жінкам. Іноді чоловіків збивають з шляху турботи, проблеми матеріалізму, вони займаються чим завгодно, тільки не своїми сім`ями. Коли чоловік не робить те, чого від нього хоче Бог, він зневірюється, робить необдумані речі, від чого страждає уся сім`я. Чоловіки! На вас лежить відповідальність за майбутнє ваших сімей! Вашою єдиною метою у сім`ї повинна бути віра і послух Богові і Його Слову, а Бог хоче, щоб сім`я виконувала своє призначення. Жінки! Якщо Бог вам щось відкриває, не приховуйте цього від своїх чоловіків, а разом думайте, як і що робити далі. 

Сімейна зустріч


16 квітня відбулася чергова зустріч сімейних пар церкви "Воскресіння". Цього разу вечір був оформлений у англійському стилі. Джентльмени прийшли у костюмах та краватках-метеликах, леді – у платтях та шляпках. При вході всіх зустрічали Шерлок Холмс з доктором Ватсоном, а програму вечора проводила сама королева Єлизавета у супроводі суворої охорони☺. У залі чекала цікава програма, різноманітні ігри та конкурси і смачні столи з солодощами…

Фото

Сімейна зустріч

12 лютого подружні пари церкви "Воскресіння" влаштували спільний сімейний вечір. На зустріч прийшли майже усі подружжя і ніхто про це не пожалкував, тому що вечір виявився дуже цікавим і повчальним. Невимушена обстановка, оформлений у французькому стилі зал, оригінально одягнені гості та цікава програма створили неповторну атмосферу. 
Пастор церкви Олег Бешта звернувся до сімей зі словами настанови на тему подружнього життя. Він говорив про те, що люди є егоїстами і люблять тільки себе, а справжню любов нам дає тільки Бог. 

Новорічний сімейний вечір

3 січня відбувся новорічний сімейний вечір для 16-ти подружніх пар нашої церкви, метою якого було зібрати сім’ї разом для слухання Слова Божого та дружнього спілкування. Під час балу були проведені цікаві конкурси та ігри. Кожна з подружніх пар підготувала мюзикл на тему: "Як я люблю свого чоловіка (жінку)".

Пастор Олег Бешта говорив проповідь на тему: "Сімейна піца життя".

Хто хоче мати щасливу сім’ю? Хто хоче зберегти сімейне життя? Хто хоче щасливо його прожити? Давайте подивимось, з чого складається піца?