Сімейний вечір


19 листопада подружні пари церкви "Воскресіння" зібралися на спільний сімейний вечір. Зустріч проводилась у стилі "Одного разу в Америці" і як завжди відзначилась оригінальним оформленням залу, гарними костюмами та цікавою програмою. 
Цього разу пастор церкви Олег Бешта говорив про те, чого хоче Бог від родини на прикладі 3-х біблійних  сімей: Авраама і Сарри, Ісаака і Ревекки та Ананії і Сапфіри. Розгляд історій їх життя приводить до висновку, що чоловіки повинні знати, чого від них хоче Бог і доносити це своїм жінкам. Іноді чоловіків збивають з шляху турботи, проблеми матеріалізму, вони займаються чим завгодно, тільки не своїми сім`ями. Коли чоловік не робить те, чого від нього хоче Бог, він зневірюється, робить необдумані речі, від чого страждає уся сім`я. Чоловіки! На вас лежить відповідальність за майбутнє ваших сімей! Вашою єдиною метою у сім`ї повинна бути віра і послух Богові і Його Слову, а Бог хоче, щоб сім`я виконувала своє призначення. Жінки! Якщо Бог вам щось відкриває, не приховуйте цього від своїх чоловіків, а разом думайте, як і що робити далі. 
Так чого ж хоче Бог від повної сім`ї? 
  1. Щоб чоловіки мали міцну власну віру і думали про віру дружини, разом з сім`єю роздумували про своє призвання і те, чого хоче Бог конкретно від вашої сім`ї. Візьміть собі за правило молитись про свою сім`ю, призвання, служіння, Божу волю, віру і духовний ріст.
  2. Щоб жінки були відкритими перед чоловіками у своїх відносинах з Богом. Спілкуйтесь разом про те, чого хоче Бог, не приховуйте нічого одне від одного, а якщо згрішили, то шукайте виходу, як це виправити, не вирішуйте гріх гріхом. 
  3. Щоб сім`я думала про своє внутрішнє життя, яке не видно людям, але видно Богу. Не дивіться на людей і те, що вони роблять чи думають, вчіться ходити лише перед Богом, це дає нам життя, а ходіння перед людьми навпаки омертвляє. 
 
Нехай Бог благословить сім`ї бути чесними один перед одним, відкритими в церкві, жити і служити не напоказ, а думати про внутрішній стан сім`ї.