Сестринське зібрання "Жінка з серцем Христа не живе для себе"

11 лютого сестри церкви "Воскресіння" зібралися разом для спілкування та обговорення теми, яку вибрали для розгляду на протязі року: "Жінка з серцем Христа".

Сестра Маша Плахотнік говорила до присутніх гарне слово в світлі основної теми: "Жінка з серцем Христа не живе для себе" (Гал. 2:20) Поглянь уважно на світ за вікном і побачиш, що там править бал сатана: насилля, грабіж, наркоманія, гомосексуалізм, дошлюбні відносини, подружні зради, аборти, популярність комп’ютерних технологій призводить до того, що віртуальний світ починає витісняти реальність…Наш ворог підкидає нам все більше яскравих барв, емоцій, ілюзій та бутафорії, яка потім обертається помийною ямою. Що нам робити? Як врятуватись від цього? Відповідь на ці запитання ми можемо знайти у Першому посланні Петра 4:2, де сказано, що потрібно жити не по пожадливостям людським, а по волі Божій. Бог не хоче, щоб ми любили світ, тому що друг світу – ворог Богові. Бог хоче, щоб ми служили іншим людям. Якщо раніше заради гріха ми йшли на все, що завгодно, то зараз заради Бога та служіння людям ми тим більше повинні це робити. З Богом ми можемо все. Жінка з серцем Христа помирає для цього світу, а воскресає для Бога. Ми живемо у останні часи, тому повинні зректися світу і присвятити себе служінню Богу. Давайте горіти до самого приходу Нашого Спасителя!