Сестринське зібрання

 
8 грудня 2012 року сестри церкви "Воскресіння" вирішили провести зустріч на тему: "Ходіння в дусі через радість". На 16.00 годину багато сестер церкви зібралося у залі для слухання Слова та дружнього спілкування. Сестра Юля Бешта обрала для роздумів уривок з Євангелія від Івана (4:4-30), у якому йде мова про самарянку, жінку, яка була грішницею і усвідомлювала це, яка знаходилась у пошуку Бога, відчуваючи всередині пустоту. Є 3 моменти, які докорінно змінюють життя людини: це покаяння, призвання і служіння. Всі ці моменти відбулися з самарянкою за хвилини її недовгого спілкування з Ісусом Христом. Вона залишила свій водонос і пішла говорити про Христа, багато людей увірували по її слову. Спілкуючись з Ісусом, самарянка дізналася про те, що людина повинна поклонятися Богові на кожному місці і це поклоніння повинно відбуватися в дусі і істині. Таких прихильників шукає Собі Бог. 
В результаті спільних роздумів над цим євангельським уривком сестри дійшли висновку, що треба намагатися жити по істині, поклонятися і служити Богові, нашому всемогутньому Творцеві, що ходіння в дусі – це наше щоденне життя з Ісусом Христом, наші вчинки, реакція на те, з чим ми стикаємося у житті. Зневіра і нудьга – це наша плоть, треба вчитися сприймати труднощі не на плоть, а на дух, намагатися не брати їх розумом, а падати на коліна і питати Бога: Боже, чому Ти хочеш навчити мене через ці обставини?
(Фил. 4:4) "Радійте завжди в Господі; і ще раз кажу: радійте" – це заклик і вказівка. Наша радість у тому, що з нами Бог, з Яким можна подолати усі труднощі. 
Якщо ми не радіємо, то чи з Богом ми?  Чи завжди ми радіємо? Як ми зустрічаємо труднощі? Чи дякуємо ми за все, в тому числі за них? – ось питання, які хвилювали і були детально обговорені сестрами. 
Після духовної частини зустрічі був накритий чудовий стіл з чаєм та солодощами, де сестри мали змогу продовжити спілкування.