Літній підлітковий табір 2021

З 13 по 19 червня в с. Гаразджа відбувався літній підлітковий табір церкви "Воскресіння". Під час перебування у таборі молодь розглядала тему "Як зробити правильний вибір, про який не будете шкодувати" на прикладі життя царя Давида. Чому Давид отримав у своєму житті поразку, наслідки якої лягли пізніше на його сім'ю та народ? Ось відповіді, до сьогоднішнього дня актуальні для кожної людини:

1. Ми недооцінюємо силу гріха. Давид вирішив, що може сам вирішувати, йти на війну чи ні. Він залишився вдома, окремо від народу, який без царя пішов на війну. Вдома Давид побачив спокусу. Вибір був, і він зробив його в бік гріха, переспавши з чужою дружиною, спричинивши загибель її чоловіка. Гріх - це людська природа, він всередині нас, має певну тактику, ніколи не зупиняється, а веде далі, набираючи обертів.  

2. Ми вибираємо неправильний шлях. Програш відбувається в результаті неправильного вибору. Раніше Давид був під Божим контролем, але вийшов з позиції покори, ставши сам собі Богом. У випадку перебування вдома Давид як цар мав переписувати Божий Закон, але не зробив цього. Якщо Слова мало - це теж поразка. Слово має бути для нас їжею.

3. Ми не виправляємо наші гріхи. Треба усвідомлювати і виправляти гріхи. Пізніше, розкаявшись, Давид просив Бога, щоб Той навчив його праведним шляхам, а він обіцяв навчити інших, щоб виправити ситуацію. Давид розумів, що по причині його гріха прокляття впало і на народ.

Якщо сьогодні ми вийшли з Божого контролю, треба повернутися в покору Богові, інакше це буде шляхом до поразки. Бог не прагне нас судити чи карати, Він хоче допомогти нам змінитися.

 

В житті багатьох людей не було церкви, яка говорила би їм про Ісуса Христа і допомагала робити правильний вибір, щоб потім не шкодувати по марно прожите життя. Церква "Воскресіння" намагається вчасно послужити молодому поколінню.

Дякуємо Богові за те, що дає можливість проводити табори для молоді, говорити Біблійну істину, допомагати підліткам робити правильний вибір у житті з Господом, щоб майбутнє покоління було здатне до добрих справ!