День подяки

9 жовтня у церкві «Воскресіння» відбулося Свято жнив, коли кожен віруючий може і повинен принести Господу подяку за все, що Він робить для нас. Пустоту душі не можна заповнити нічим, крім Бога, і ніяке багатство не допоможе людині стати щасливою. Ми повинні розуміти, що за всім стоїть Бог, віддавати Йому належне та знаходитися у Його пізнанні. 

(1 Сол. 5:18) Вдячність – це воля Божа про нас у Христі Ісусі. Як нам навчитися бути вдячними Богові завжди?

(Дії 17:24-25) Бог є Творцем всього, у тому числі людини. Все, що в нас є хорошого, це творіння Боже, все погане – наше власне. Сьогодні ми не просто приходимо до церкви і змінюємося на краще, ні, це – Божа робота. Він працює з нами і преображає нас. Самостійно ми на це не здатні. Бог дає нам для життя усе – знання, вміння, таланти, здібності. Дає духовні дари і можливість служити, дає труднощі і випробування для вироблення характеру. Допускає незручності, щоб вчилися цінувати те, що маємо. Допускає конфлікти між людьми і з самими собою, щоб вчилися себе поводити самі, а потім могли навчити інших.

(Рим. 1:21) Ті, хто пізнав Бога, мають славити Його, інакше нічого хорошого не буде. Написане у Старому Заповіті є прикладами для нас, і якщо ми не навчимося на цих прикладах, якщо вважатимемо, що чогось добилися самостійно, то будемо покарані, відійдемо від Бога.

(2 Тим. 3:1-2) Писання говорить нам, що в останні часи люди будуть невдячними, в той час як віддавати Богові дяку необхідно. Якщо ми будемо вдячними, то не будемо ремствувати і гинути. 

(1 Тим. 6:6) Ми повинні навчитися дякувати Богу за все у всіх обставинах. Бути благочестивим і задоволеним – це дійсно велике надбання.

(Луки 17:12-19) Сумно, що зараз більшість людей схожа на тих дев'ять чоловік, які не повернулися подякувати Ісусу. Він виконував Своє призначення незважаючи ні на що, і ми можемо сьогодні виразити Йому свою вдячність тим, що будемо іти за Ним, пізнавати та наслідувати Його в кожному дні свого життя!