Церкві «Воскресіння» - 11 років

8 березня 2020 рівненській церкві ЄХБ «Воскресіння» виповнилося 11 років. В цей день вся церква зібралася разом, щоб відзначити цю дату та прославити Господа за можливість виконувати Його місію на землі. Були запрошені численні родичі та знайомі. На протязі святкового зібрання ті, хто в свій час пішли на організацію нової тоді церкви «Воскресіння», згадували про історію її створення та організації, про весь дивовижний шлях, яким їх проводив і досі проводить Господь. За 11 років церква виросла, для Бога було врятовано багато душ, багато людей долучилося до служіння. Брати, які служили у церкві «Воскресіння» від її початку, сказали до громади слова настанови та побажань:

Ігор Яцишин: (Рим. 12:9-16) Бажаю церкві любити Бога та оточуючих непритворною, щирою, нелицемірною любов’ю. Любіть людей такими, якими вони є. Не можна любити жертовною любов’ю, коли для людини ставляться якісь умови. Христос був Владикою Всесвіту, проте послухався Батька, залишив небеса, прийшов на землю і полюбив нас такими, якими ми є. Тож будьте і ви братолюбивими, поважайте одне одного, адже кожний з нас є у Бога особистістю. Бажаю полум’яніти духом, палати першою любов’ю. Згадайте, як ви горіли для Бога, коли Він вас тільки врятував. Нехай суєта цього світу ніколи не візьме вас у полон і не загасить того вогню. Труднощі будуть, проте церкві необхідно бути терпеливою у скорботах та нести вогонь Божої любові до кінця. Живіть, вчіть, проповідуйте Господа так, як Він заповів. Не будьте байдужими, рятуйте людей, які гинуть, бо спасіння кожної душі – велика радість на небесах!

Олександр Ахмедов: (Вих. 13:3) Згадайте, як Бог вивів нас міцною рукою з Єгипту – рабства гріха, і не забувайте про це. Бог звільнив нас, дав шанс на нове життя, яке ми повинні проживати для Нього, допомагаючи іншим.

Олег Бешта:  (Дан. 11:32) Церква – це зібрання людей заради поклоніння Богові та служіння іншим людям. Це візитна картка Бога на землі. Це лікарня для грішників, а не музей святих. Бог створив і обрав нас для Своєї слави і представлення іншим народам. Набутий у будь-якій сфері досвід часто робить людину гордою. Тому хочеться, щоб наш досвід не давав приводу для гордості, а навпаки, смиряв нас, щоб ми не зупинялися, а ще більш ефективно робили Божу справу.

Церква повинна знати Бога. Багато проблем в житті – результат нашого незнання. Якщо ти не знаєш Бога сам, то не зможеш привести до Нього інших. Церква, що знає Бога, стає сильною. Тому треба пізнавати Господа. Не просто познайомитися, а проходити з Ним шлях, долаючи труднощі під час несення Благої Звістки людству. Ісус залишив нам Велике доручення – навчити  Євангелію всі народи. Нехай Бог благословить нашу церкву виконувати його, служити Богові, людям, суспільству та країні.